Membrii

Director ICDI

Conf. univ. dr. Aniela Bălăcescu

Aniela Bălăcescu este conferențiar universitar, doctor în Științe economice, domeniul Cibernetică și Statistică economică (Ordinul Ministrului Educației Cercetării şi Tineretului nr. 3439 din 12.03.2008) și deține atestat de abilitare în domeniul de studii universitare de doctorat Economie (Ordinul Ministrului Educației 5204/31.07.2023).

Interese științifice: Statistică economică,  Informatică economică, Economie. 

CV RO    CV EN    Listă lucrări

Rădulescu Constanța este licențiată în Tehnologia Construcțiilor de Mașini și deține titlul de doctor inginer. În prezent este șef de lucrări în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Interese științifice: : Ingineria Calității, Inginerie Industrială.

CV_RO   CV_EN   Listă lucrări

Director CTT

S. l. dr. ing. Constanța Rădulescu

Cercetători Științifici

CS II dr. Ana Corina Borcoși

Corina Borcoși este licențiată în Inginerie (Universitatea din Craiova) și Economie (Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu), specializarea Managementul Firmei, absolventă a masteratului Administrarea și Conducerea Unităților de Învățământ (Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu) și doctor în Management (Universitatea din Craiova). În prezent este Cercetător Științific II dr. în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Interese științifice: Management, Finanțe.

CV RO    CV_EN    Listă lucrări

Costina Sfinteș este licențiată în Litere (Facultatea de Litere București) și Ordinea și Siguranță Publică (Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București), absolventă a masteratului Carieră Judiciară (Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu) și doctor în domeniul Sociologie (Universitatea din Craiova). În prezent este Cercetător Științific dr. și cadru didactic asociat la Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Interese științifice: Educație, Drept.

CV RO    CV EN   Listă lucrări

CS dr. Costina Sfinteș

CS drd. Rodica David

David Rodica, doctorand în inginerie la Școala Doctorală a Universității din Petroșani.

Studiile academice le-a urmat între anii 1991-1996, la Universitatea din Craiova, Facultatea de Fizică, Specializarea Fizică Experimentală. Ulterior, între anii 2004-2006 a urmat cursurile Programului Master of Business Administration, Romano-Canadian MBA, organizate de Academia de Studii Economice București în colaborare cu Universitatea din Ottawa și Ecole des Hautes Etudes Commerciales HEC Montreal, absolvit cu MAGNA CUM LAUDE.

Între 2013-2015 a urmat și cursurile de master “Conducerea Avansată a Proceselor Industriale” la Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă, Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

CV RO    CV EN    Listă lucrări

Adrian Eugen Preda este licențiat în Științe Politice – Relații Internaționale și Studii Europene și absolvent al masteratului în limba engleză “Security and Diplomacy”, ambele din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București. Deține titlul de doctor în Științe Politice (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) cu o teză privind efectele hegemoniei din perspectiva României în secolul XX. În prezent este Asistent de Cercetare Științifică dr. și cadru didactic asociat al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.
 
Interese științifice: teoria relațiilor internaționale, hegemonie, teoria alianțelor, teorii instituționale
 

CV RO    CV EN    Listă lucrări

ACS dr. Adrian Eugen Preda

ACS drd. Luiza Maria Dragomir

Luiza-Maria Dragomir este licențiată în Științe Economice, domeniul ”Administrarea Afacerilor ”, absolventă a masteratului “Managementul calității, expertize și protecția consumatorului”, ambele din cadrul  Academiei de Științe Economice din București și doctorand în domeniul Sociologie, în cadrul Universității din Craiova. În prezent este Asistent de Cercetare Științifică drd. și cadru didactic asociat al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Interese științifice: Sociologie, Educație

CV RO    CV_EN    Listă lucrări

Tudor-Drăghici Adrian Marcel este licențiat în Științe Juridice (Universitatea Titu Maiorescu), specializarea Drept, absolvent al masteratului Managementul Afacerilor (Universitatea Titu Maiorescu) și doctor în Istorie (Universitatea din Craiova). În prezent este Asistent de Cercetare Științifică în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Interese științifice: Administrație Publică

CV RO    CV EN

ACS dr. Tudor-Drăghici Adrian Marcel

CS dr. Cumpănașu Vasile

Cumpănașu Vasile este licențiat în Științe Economice (Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu), absolvent al masteratului Siguranța Națională și Ordine Publică și doctor în domeniul managementului. În prezent este Cercetător Științific în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Interese științifice: Management, Finanțe

CV_RO    CV_EN    Listă lucrări

Ingineri de cercetare

Boncea Adrian este licențiat în Inginerie, domeniul Ingineria Sistemelor (Universitatea ,,Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu) și Științe Economice, domeniul Informatică Economică (Universitatea ,,Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu), urmează programele de masterat „Tehnologii Digitale și E-Business” (Științe Economice) și „Conducerea Avansată a Proceselor Industriale” (Ingineria Sistemelor) la Universitatea „Constantin Brâncuși”. În prezent este Inginer de Cercetare în Automatică în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Interese științifice: Automatică și Informatică Aplicată, Informatică Economică.

CV_RO   CV_EN

ING crc. Boncea Adrian

Călina Denis Lucian Cercetător

ING crc. Denis-Lucian Călina

Denis-Lucian Călina este licențiat în Inginerie, domeniul „Ingineria Sistemelor” și urmează programul de masterat „Conducerea Avansată a Proceselor Industriale”, ambele în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. În prezent este Inginer de Cercetare în Automatică, asociat al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Interese științifice: Automatică și Informatică Aplicată

CV RO    CV EN